De Chicks

Hello!
Wat gezellig dat je onze site bezoekt. Wij zijn de chicks: Elise en Nina, misschien ken je ons wel van www.chickslovefood.com, onze eerste digitale baby. Daar posten we al sinds 2011 de lekkerste en simpelste recepten, wat onder meer resulteerde in drie kookboeken. Maar we doen meer dan recepten bedenken en koken, we proberen tussendoor namelijk ook nog drie jongens groot te brengen. Elise laat haar opvoedskills los op peuter Samuel en baby Christophe, Nina doet haar best om van baby Mathis een gezellig kind te maken :). Toen we allebei tegelijk zwanger waren (Christophe en Mathis schelen maar 7 weken) wisten we het meteen: zóveel inspiratie, hier gaan we over schrijven!

Concept
En met ‘hier’ bedoelen we over alles dat met het moederschap te maken heeft. Van zwanger zijn tot leuke dingen die je kunt doen met je kleine, van gênante verhalen tot de grootste persoonlijke opvoedfails. Maar ook over de producten die het leven makkelijker maken of hoe je kunt ontspannen als die kleine eindelijk eens wil slapen. We staan op Chickslovefood.com bekend om onze no nonsense recepten, zonder poespas. Nou, deze site is net zo. We schrijven over hoe het mama zijn écht is, in al z’n eerlijkheid. Moederschap is niet altijd rozengeur en manenschijn, maar soms gewoon mega pittig. We schreeuwen van de digitale daken hoe enorm gek we zijn op onze drie schatten (de drie leukste jochies van Nederland, serieus), maar weet je, verder doen we ook maar wat. Net zoals al die andere moeders. Trial en error, dat is ons motto.

De meeste artikelen zijn door ons geschreven, wij zijn immers de chicks én de mama’s. Maar ook Laura komt voorbij, onze rechterhand die ultiem goed is in het vinden van de leukste on- en offline adresjes om bijvoorbeeld te shoppen, en daarnaast een ware crea bea is die de leukste DIY’s in elkaar flanst.

Lieve mama’s, mama’s to be of gewoon nieuwsgierige lezers, we hopen dat je geniet van onze schrijfsels én van onze boys. Die trouwens de drie leukste jochies van Nederland zijn. Of hadden we dat al gezegd?

Liefs,
Nina & Elise

5 reacties

Stella -

Echt een toffe website (had ik al gezegd, I know). Komt er please,please,please een receptenboek voor voeding voor baby’s uit?

Myrthe -

Wat een ontzettend leuke en goede keuze. Ga jullie meer volgen heb ik besloten! 🙂

Britt§ -

Ontzettend leuk deze website!!!! zal m zeker naast de chickslovefood een aantal keer per week gaan bezoeken!

Mare -

Ik ben fan! You girls rock!!! Liefs uit München!

Marije -

Jeetje meiden, net even de hele site doorgespit. Had ik misschien beter niet kunnen doen;). Een hoofd vol leuke ideeen en inspiratie. Wat een onwijs leuke site. Reuzebenieuwd naar wat de toekomst nog brengt. Jullie maken mij al erg enthousiast! Dank jullie wel:).

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube